Місце для Вашої реклами...
Події та новини - Сайт с.Теньківка

          При сприянні депутата Житомирської обласної ради від «Фронту Змін» Дмитра Кропачова та завдяки благодійному фонду «Людяність» збулася мрія дев’ятирічного Дмитра Єльникова відвідувати загальноосвітню школу, адже, хлопчик з особливими потребами отримав в подарунок зручний візок для пересування.  

        Через діагноз ДЦП та невиконання соціальними службами області своїх прямих обов’язків, дев’ятирічний хлопчик із села Теньківка Червоноармійського району був позбавлений можливості навчатись в сільській школі. Відтепер Дмитро Єльников зможе відвідувати школу разом зі своїм братом Денисом, оскільки отримав у подарунок необхідний йому візок для пересування. 

        «Через хворобу Дмитро рік навчався вдома - до нього приходила вчителька з сільської школи. Потім хлопчика відправили до Потіївки, у спеціалізовану школу-інтернат для дітей з наслідками поліомієліту та церебральними паралічами. Проте, хлопчик мріяв вчитися в школі у своєму селі. Прикро, що влада багато розповідає про турботу про людей, а насправді, не забезпечує дітям елементарних гарантій – можливості вчитись», - го ... Читати далі »


Арсеній Яценюк презентував у Житомирі та Червоноармійську програму об’єднаної опозиції.

14 травня лідер «Фронту Змін» Арсеній Яценюк відвідав Житомирську область.

В рамках свого візиту народний депутат зустрівся з житомирянами, щоб презентувати нову програму змін в Україні, з якою об’єднана опозиція планує йти на наступні вибори до Верховної Ради.

Арсеній Яценюк зазначив, що основні пункти нової програми стосуються реформування пенсійної системи, обґрунтованого зростання розмірів мінімальної заробітної плати та прожиткового мінімуму, боротьби з корупцією та тіньовою економікою, запровадження державного медичного страхування та підтримки освіті. ... Читати далі »


     3 травня 2012 року близько 17 години над територією села Теньківки, Червоноармійського району, Житомирської області пройшов великий град.

     Синоптики прогнозували цього дня що над територією села Теньківки в першу половину дня буде сонячно та спекотно (до 26 градусів), а в другій половині дня, село Теньківку накриють хмаринки, але сонце деяким часом буде прояснятися. А саме головне що вони прогнозували, те що 3 травня зовсім не буде опадів.

     Але вони помилились. Таких опадів точніше граду, село Теньківка не бачило близько 60 років. Опади були такими розмірами як абрикоси та сливи.

... Читати далі »


« 1 2 3 4 5 6 »

З'вязок з нами

ВКонтакте

Facebook

Одноклассники

Наше опитування

Як Вам наш сайт?
Всього відповідей: 106
Погода
Статистика

При використанні матеріалів з сайту, посилання на сайт - обов'язково!

Володимир Марченко © 2012-2016
Свої запитання та пропозиції пишіть на: ask.fm | tenkivka@ukr.net