Місце для Вашої реклами...
Події та новини - Сайт с.Теньківка

         22 травня близько 14 години в селі Теньківка, Червоноармійського району, водій мотоцикла ІЖ Юпітер, 25-річний місцевий мешканець Ленський Олександр, не вибравши безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та врізався вдерев’яний паркан по вулиці Партизанська.
         Внаслідок ДТП водій мотоцикла отримав тілесні ушкодження та доставлений до медичного закладу.
         Пасажир мотоцикла, 20-річний житель села Теньківка Пашков Богдан, від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди.
         Пресс-служба ДАІ в Житомирській області повідомляє, що за дану добу, в Житомирській області зафіксовано 4 дорожньо-транспортні пригоди, в яких 1 людина загинула (житель села Теньківка) та 4 отримали тілесні ушкодження. 


21092011_1

9 травня 2013 року о 10:30 ранку біля пам'ятника Великої Вітчизняної Війни в селі Теньківка був урочисто відкритий мітинг присвячений Дню Перемоги. 

На мітинг прибуло багато людей з різних сіл, щоб вшанувати загиблих, які здобули для нас велику перемогу. Учні з шкіл Зеленої Діброви, Старої Рудні та Теньківки виконали красивий показ який характеризує саме тей час коли відбувалась ця страшна війна.

В проведенні мітингу приймали велику участь голова Теньківської сільської ради Зінаїда Андріївна Мухлінська та депутат районної ради Віктор Владиславович Свінціцький. А також великий вклад придали представники ветеранської спілки сіл Теньківки та Зеленої Діброви, які бачили цю війну власними очима.

21092011_1

Вшанування загиблих солдатів які воюва ... Читати далі »


     Бути серед людей і жити їхніми проблемами - головне кредо депутатської діяльності Дмитра Ігоровича. Про це свідчать зустрічі, які він проводить із жителями населених пунктів району у кожен третій четвер місяця в приміщенні громадської приймальні ВО «Батьківщина» за адресою: вул. Ворошилова, 10, смт Червоноармійськ.

     10 січня відбулася позачергова зустріч з депутатом. Спочатку Дмитро Кропачов спілкувався з мешканцями районного центру, надаючи юридичні консультації громадянам, а потім відвідав дошкільні навчальні заклади сіл: Очеретянка, Чернявка, Теньківка та Івановичі. Депутат привіз для дитячих садків масляні радіатори. Адже тепло взимку зайвим не буває. Коментуючи свій приїзд, Дмитро Ігорович зазначив, що вихованці дитячих садків повинні перебувати не тільки в теплих спальнях, їдальнях, а й коридорах, ігрових кімнатах і туалетах. «Теплі приміщення - запорука здоров’я малечі», додав депутат.  

        Під час зимових новорічно-різдвяних свят багато прихожан відвідує служіння у храмах. Комфортно і затишно там, де добре опалюється будівля. Але не скрізь все гаразд. Тому Д. Кропачов передав безпечні електрообігрівачі «УФО» до костьолу с. Зелена Діброва та найстар ... Читати далі »


« 1 2 3 4 5 6 »

З'вязок з нами

ВКонтакте

Facebook

Одноклассники

Наше опитування

Як Вам наш сайт?
Всього відповідей: 106
Погода
Статистика

При використанні матеріалів з сайту, посилання на сайт - обов'язково!

Володимир Марченко © 2012-2016
Свої запитання та пропозиції пишіть на: ask.fm | tenkivka@ukr.net