Місце для Вашої реклами...
Події та новини - Сайт с.Теньківка

        Урочисте відкриття дитячого дошкільного закладу, що відбулось в с.Теньківка, стало справжнім святом для всіх жителів села. На нього прибули батьки, діти, педагоги, місцеві мешканці. Адже, після тривалої реконструкції, на яку були виділені кошти з районного бюджету в сумі 40 тис. та спонсорської допомоги КПУ в сумі 15 тис., дитсадок знову запрацював. Біля 20 дітей дошкільного віку матимуть змогу його відвідувати. Будівельники, батьки та працівники Теньківської сільської ради доклали чимало зусиль, щоб дошкільний заклад мав належний вигляд.

       Присутніх привітали голова районної державної адміністрації В.В.Ліневич, голова районної ради В.В.Галущинський, начальник фінансового управління райдержадміністрації І.М.Роговий, інспектор районного відділу освіти Д.Н.Андрійчук, сільський голова З.А.Мухлінська.
       Діти, отримавши солодощі, іграшки та інші подарунки від гостей, в ... Читати далі »

На Житомирщині - жахливе ДТП: «Фольксваген» врізався у гужовий віз, є загиблі
     Близько 20 години 10 серпня між селами Соколів і Теньківка Червоноармійського району водій автомобіля «Фольксваген», 33-річний мешканець с.Соколів, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з гужовим возом під керуванням свого 32-річного односельчанина, який рухався в зустрічному напрямку.

     За інформацією УДАІ УМВС України в Житомирській області, внаслідок ДТП візник від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди, а 51-річний пасажир гужової повозки з пораненнями був доставлений до лікарні.
... Читати далі »

 

     8 травня 2010 року в парафії Яблонне (Зелена Діброва), що обслуговується отцями паллотинами, відбулося святкування 100-ліття костелу, покровителем якого є Святий Йосафат. Після багатьох місяців підготовки, котру виконували прихожани і священик Адам Богуш SAC, врешті відбулася ця пам'ятна подія. Завдяки вірі прихожан,  костел вижив всупереч переслідуванням і репресій, саме тому того дня панувала особлива радість і дух вдячної молитви.

     Перед святковою Святою Месою виступив  молодіжний ансамбель з Житомира з паллотинської парафії, котрий своїм співом величав Бога. Пізніше о 11.00 год. священики разом з єпископом Киїєво-Житомирської дієцезії Яном Пурвінським в процесії вирушили до костелу, де був освячений новий головний вівтар а також меморіальна дошка. Потім священики направились до зовнішнього вівтаря, за яким відбулась Свята месса.

     Всіх запрошених гостей привітав настоятель o ... Читати далі »


« 1 2 3 4 5 6 »

З'вязок з нами

ВКонтакте

Facebook

Одноклассники

Наше опитування

Як Вам наш сайт?
Всього відповідей: 106
Погода
Статистика

При використанні матеріалів з сайту, посилання на сайт - обов'язково!

Володимир Марченко © 2012-2016
Свої запитання та пропозиції пишіть на: ask.fm | tenkivka@ukr.net