Місце для Вашої реклами...
Події та новини - Сайт с.Теньківка

     Секретар Політради СПУ, Голова Громадської ради освітян і науковців України Станіслав Ніколаєнко 10 жовтня перебував з робочим візитом у Житомирській області. У рамках візиту в м. Житомирі С. Ніколаєнко зустрівся з освітянами Житомирського, Бердичівського, Чуднівського, Володарсько-Волинського районів. Перед зустріччю відбулася прес-конференція для представників ЗМІ області. Також зустрічі з працівниками освіти пройшли у м. Коростишів, м. Новоград-Волинський та с. Теньківка Червоноармійського району. У ході зустрічі з освітянами були висвітленні та обговоренні питання реформування вищої освіти, демократизації освітнього процесу, про систему зовнішнього тестування, про стан і перспективи профтехосвіти, про необхідність зміцнення матеріально-технічної бази навчальних закладів, питання про проблеми педагога, про оплату праці. Станіслав Миколайович обговорював питання про невиконання в повному обсязі освітянських програм, відповідав на запитання. Якісна освіта - це новий, кращий рівень життя, який отримує людина, застосовуючи здобуті знання в різних сферах свого життя. У результаті вся держава живе краще і має високий рейтинг на світовій арені - саме такою є позиція Станіслава Ніколаєнко. Та сьогодні, на жаль, у нашої освіти є серйозні проблеми. Проблема якості та доступності вищої освіти - одне з нагальних питань. Станіслав Ніколаєнко вважає, що потрібно переглянути програми навчання, збільшити частку індивідуального навчання, покращити стан гуртожитків, розширювати дослідницьку роботу, потр ... Читати далі »

         19 вересня 1943 року фашистські загарбники дотла спалили село Теньківку Червоноармійського району та закатували всіх його жителів. Загалом у цей день по-звірячому було вбито 2 тисячі селян, серед яких більш, ніж половина – малолітні діти, та знищено 360 людських осель та інших будов.

 

       Такою жорстокою була помста ворога мирним жителям села за непокору окупаційному режиму та за активну співпрацю з партизанами.

     Щороку 19 вересня, напередодні Дня партизанської слави, біля Монумента пам’яті розстріляних та спалених у роки Великої вітчизняної війни жителів у центрі села відбуваються жалобні мітинги, у яких беруть участь не тільки жителі Теньківки та навколишніх сіл, але й громадськість району.

... Читати далі »


20 грудня 2009р. те, що «погано лежить», завжди впадає в око злодіям, яким так і сверблять руки щось потягнути-поцупити. Можна мати користь з будь-чого - якщо не продасти, обміняти на щось, то принаймні може згодитися самому у господарстві. А от вирішити, що «погано лежить» шифер на складі з отрутохімікатами чи міндобривами, зняти його і принести до себе в подвір'я, тим самим наражаючи на небезпеку свою сім'ю, односельчан, які не мали спокою від того, що небезпечні речовини залишилися під відкритим небом, - це вже занадто...

            До редакції «Вістей» увійшла схвильована жінка і розповіла, що в Теньківці розкрили склад отрутохімікатів.

            - Огорожу розібрали, дах зняли. Це зробили місцеві люди. І куди ж той шифер можна примінити, він же пронизаний хімікатами! У приміщенні знаходиться близько 4 тонн хімікатів Упаковки розлізлися, металеві бочки у порох розсипалися Розмиє те усе дощем - худоба напється, вода піде в криниці. Страшно подумати, що тоді буде! - вигукнула жителька Теньківки Катерина Сергіївна Давидова. - Я вже написала заяви в райдержадміністрацію, в міліцію, до екологічного інс ... Читати далі »


« 1 2 3 4 5 6 »

З'вязок з нами

ВКонтакте

Facebook

Одноклассники

Наше опитування

Як Вам наш сайт?
Всього відповідей: 106
Погода
Статистика

При використанні матеріалів з сайту, посилання на сайт - обов'язково!

Володимир Марченко © 2012-2016
Свої запитання та пропозиції пишіть на: ask.fm | tenkivka@ukr.net