Місце для Вашої реклами...
Великий град в селі Теньківка!!! - 22 Травня 2012 - Події та новини - Сайт с.Теньківка

Головна » 2012 » Травень » 22 » Великий град в селі Теньківка!!!
00:17
Великий град в селі Теньківка!!!

     3 травня 2012 року близько 17 години над територією села Теньківки, Червоноармійського району, Житомирської області пройшов великий град.

     Синоптики прогнозували цього дня що над територією села Теньківки в першу половину дня буде сонячно та спекотно (до 26 градусів), а в другій половині дня, село Теньківку накриють хмаринки, але сонце деяким часом буде прояснятися. А саме головне що вони прогнозували, те що 3 травня зовсім не буде опадів.

     Але вони помилились. Таких опадів точніше граду, село Теньківка не бачило близько 60 років. Опади були такими розмірами як абрикоси та сливи.

     Мабудь це і до кращого, так як наголошує народний прогноз погоди і за цим прогнозом жили наші діди та прадіди. Народний прогноз висловлює так: «3 травня відзначається день пам'яті Федора Трихини. З давніх часів існує традиція у цей день поминати своїх померлих родичів і відвідувати кладовища. Спостерігаючи за погодою наші пращури помітили, що дощ у цей день віщує хороший врожай.» Будемо надіятись на ДУЖЕ хороший врожай!

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 616 | Додав: tenkivka

З'вязок з нами

ВКонтакте

Facebook

Одноклассники

Наше опитування

Як Вам наш сайт?
Всього відповідей: 106
Погода
Статистика

При використанні матеріалів з сайту, посилання на сайт - обов'язково!

Володимир Марченко © 2012-2016
Свої запитання та пропозиції пишіть на: ask.fm | tenkivka@ukr.net