Місце для Вашої реклами...
22 Травня 2012 - Події та новини - Сайт с.Теньківка

Головна » 2012 » Травень » 22

Арсеній Яценюк презентував у Житомирі та Червоноармійську програму об’єднаної опозиції.

14 травня лідер «Фронту Змін» Арсеній Яценюк відвідав Житомирську область.

В рамках свого візиту народний депутат зустрівся з житомирянами, щоб презентувати нову програму змін в Україні, з якою об’єднана опозиція планує йти на наступні вибори до Верховної Ради.

Арсеній Яценюк зазначив, що основні пункти нової програми стосуються реформування пенсійної системи, обґрунтованого зростання розмірів мінімальної заробітної плати та прожиткового мінімуму, боротьби з корупцією та тіньовою економікою, запровадження державного медичного страхування та підтримки освіті. ... Читати далі »


     3 травня 2012 року близько 17 години над територією села Теньківки, Червоноармійського району, Житомирської області пройшов великий град.

     Синоптики прогнозували цього дня що над територією села Теньківки в першу половину дня буде сонячно та спекотно (до 26 градусів), а в другій половині дня, село Теньківку накриють хмаринки, але сонце деяким часом буде прояснятися. А саме головне що вони прогнозували, те що 3 травня зовсім не буде опадів.

     Але вони помилились. Таких опадів точніше граду, село Теньківка не бачило близько 60 років. Опади були такими розмірами як абрикоси та сливи.

... Читати далі »


        Урочисте відкриття дитячого дошкільного закладу, що відбулось в с.Теньківка, стало справжнім святом для всіх жителів села. На нього прибули батьки, діти, педагоги, місцеві мешканці. Адже, після тривалої реконструкції, на яку були виділені кошти з районного бюджету в сумі 40 тис. та спонсорської допомоги КПУ в сумі 15 тис., дитсадок знову запрацював. Біля 20 дітей дошкільного віку матимуть змогу його відвідувати. Будівельники, батьки та працівники Теньківської сільської ради доклали чимало зусиль, щоб дошкільний заклад мав належний вигляд.

       Присутніх привітали голова районної державної адміністрації В.В.Ліневич, голова районної ради В.В.Галущинський, начальник фінансового управління райдержадміністрації І.М.Роговий, інспектор районного відділу освіти Д.Н.Андрійчук, сільський голова З.А.Мухлінська.
       Діти, отримавши солодощі, іграшки та інші подарунки від гостей, в ... Читати далі »

З'вязок з нами

ВКонтакте

Facebook

Одноклассники

Наше опитування

Як Вам наш сайт?
Всього відповідей: 106
Погода
Статистика

При використанні матеріалів з сайту, посилання на сайт - обов'язково!

Володимир Марченко © 2012-2016
Свої запитання та пропозиції пишіть на: ask.fm | tenkivka@ukr.net