Місце для Вашої реклами...
Без пісні не минає жоден день - 21 Липня 2016 - Події та новини - Сайт с.Теньківка

Головна » 2016 » Липень » 21 » Без пісні не минає жоден день
23:46
Без пісні не минає жоден день

4 червня в Житомирі пройшов Перший Всеукраїнський фестиваль імені Івана Сльоти “А льон цвіте” в якому брали участь 42 колективи та читців-аматорів з 10 міст України та багатьох районів Житомирщини. Розповісти про фестиваль читачам сайту "Чортоліси" (http://xn--h1afiajie1b6j.zt.ua/) погодилась Анна Ревуцька.

Аня, як Ви потрапили на цей фестиваль?
Від Червоноармійського району у фестивалі брали участь народний чоловічий ансамбль РБК "Промінь" та від Соколівського будинку культури запропонували взяти участь мені та Вакуленко Наташі.

Як довго Ви співаєте разом?
Оскільки, на фестивалі сольні виступи непередбачені, а часу для того щоб збирати ансамбль та репетирувати було мало, найоптимальнішим рішенням стало створення дуету. Тому наш дует, тільки створений, лише одного разу співали разом на концерті, і все, до цього ми дві самостійні виконавиці, але обоє з дитинства на сцені, родом з сусідніх сіл, я з Соколова, Наташа з Теньківки, заочно знайомі дуже давно, але пару років тому, Наташа вийшла заміж за хлопця з мого села, так і познайомились. Тому, як кажуть "с корабля - на бал", відразу випала нагода взяти участь в такому серйозному фестивалі. Вирішальним фактом стало те, що в мене тембр голосу сопрано, в Наташі - альт, тобто ми ідеально підходимо один одному.
 

Вже приймали раніш участь в інших конкурсах, фестивалях?

Так, до цього ми брали участь у фестивалях і конкурсах, але сольно, в дуеті це був дебют.

Що для Вас спів - це відпочинок, хобі, чи можливо щось інше?
Музика це невід'ємна частина мого життя, в мене вся сім'я співоча, на сцені з трьох років.

Який жанр Вам подобається? Які пісні співаєте вдома для душі?

Співаю в різних жанрах, але до душі більше лірика. З 16 років співаю на різноманітних заходах - весілля, день народження - без пісні не минає жоден день!

Яку пісню ви співали на фестивалі?
Обов'язковою умовою фестивалю було обрати твір композитора Івана Сльоти, я обрала пісню "Любов на всі літа". Після виступу до нас підійшла дружина Івана Михайловича Сльоти - Валентина Миколаївна, і щиро подякувала нам за душевний виступ, сказала, що цю пісню співало багато виконавців, але ми її заспівали по-своєму, чуттєво. Запросила нас на наступний рік.

Хто з сучасних естрадних виконавців є вашим улюбленим, з ким при нагоді хотіли б заспівати дуетом?

Кумиром моїм з дитинства і до сьогодні є Ані Лорак, її пісні це щось неймовірне, багато з яких пов'язані з певним періодом в моєму житті.

Де працюєте зараз, чим займаєтесь у вільний час?

Я навчалась в Київському національному університеті культури та мистецтв, за спеціальністю - режисер естради та масових свят, але на даний момент я мама в декреті.

Переглядів: 436 | Додав: tenkivka

З'вязок з нами

ВКонтакте

Facebook

Одноклассники

Наше опитування

Як Вам наш сайт?
Всього відповідей: 106
Погода
Статистика

При використанні матеріалів з сайту, посилання на сайт - обов'язково!

Володимир Марченко © 2012-2016
Свої запитання та пропозиції пишіть на: ask.fm | tenkivka@ukr.net