Місце для Вашої реклами...
29 Червня 2012 - Події та новини - Сайт с.Теньківка

Головна » 2012 » Червень » 29

          При сприянні депутата Житомирської обласної ради від «Фронту Змін» Дмитра Кропачова та завдяки благодійному фонду «Людяність» збулася мрія дев’ятирічного Дмитра Єльникова відвідувати загальноосвітню школу, адже, хлопчик з особливими потребами отримав в подарунок зручний візок для пересування.  

        Через діагноз ДЦП та невиконання соціальними службами області своїх прямих обов’язків, дев’ятирічний хлопчик із села Теньківка Червоноармійського району був позбавлений можливості навчатись в сільській школі. Відтепер Дмитро Єльников зможе відвідувати школу разом зі своїм братом Денисом, оскільки отримав у подарунок необхідний йому візок для пересування. 

        «Через хворобу Дмитро рік навчався вдома - до нього приходила вчителька з сільської школи. Потім хлопчика відправили до Потіївки, у спеціалізовану школу-інтернат для дітей з наслідками поліомієліту та церебральними паралічами. Проте, хлопчик мріяв вчитися в школі у своєму селі. Прикро, що влада багато розповідає про турботу про людей, а насправді, не забезпечує дітям елементарних гарантій – можливості вчитись», - го ... Читати далі »


З'вязок з нами

ВКонтакте

Facebook

Одноклассники

Наше опитування

Як Вам наш сайт?
Всього відповідей: 106
Погода
Статистика

При використанні матеріалів з сайту, посилання на сайт - обов'язково!

Володимир Марченко © 2012-2016
Свої запитання та пропозиції пишіть на: ask.fm | tenkivka@ukr.net