Місце для Вашої реклами...
24 Січня 2013 - Події та новини - Сайт с.Теньківка

Головна » 2013 » Січень » 24

     Бути серед людей і жити їхніми проблемами - головне кредо депутатської діяльності Дмитра Ігоровича. Про це свідчать зустрічі, які він проводить із жителями населених пунктів району у кожен третій четвер місяця в приміщенні громадської приймальні ВО «Батьківщина» за адресою: вул. Ворошилова, 10, смт Червоноармійськ.

     10 січня відбулася позачергова зустріч з депутатом. Спочатку Дмитро Кропачов спілкувався з мешканцями районного центру, надаючи юридичні консультації громадянам, а потім відвідав дошкільні навчальні заклади сіл: Очеретянка, Чернявка, Теньківка та Івановичі. Депутат привіз для дитячих садків масляні радіатори. Адже тепло взимку зайвим не буває. Коментуючи свій приїзд, Дмитро Ігорович зазначив, що вихованці дитячих садків повинні перебувати не тільки в теплих спальнях, їдальнях, а й коридорах, ігрових кімнатах і туалетах. «Теплі приміщення - запорука здоров’я малечі», додав депутат.  

        Під час зимових новорічно-різдвяних свят багато прихожан відвідує служіння у храмах. Комфортно і затишно там, де добре опалюється будівля. Але не скрізь все гаразд. Тому Д. Кропачов передав безпечні електрообігрівачі «УФО» до костьолу с. Зелена Діброва та найстар ... Читати далі »


З'вязок з нами

ВКонтакте

Facebook

Одноклассники

Наше опитування

Як Вам наш сайт?
Всього відповідей: 106
Погода
Статистика

При використанні матеріалів з сайту, посилання на сайт - обов'язково!

Володимир Марченко © 2012-2016
Свої запитання та пропозиції пишіть на: ask.fm | tenkivka@ukr.net